Sunday, January 2, 2011

Oakley Razor Blades Knockoff

Cappellacci with butter and walnuts salad

Una ricetta dal gusto delicato per i buongustai più sofisticati!



Ingredienti

Per la sfoglia:
3 uova intere
300 gr. di farina per fasta 
Un pizzico di sale

Per il ripieno:
300 gr di ricotta di pecora
150 gr di carne macinata mista (vitello, pork, chicken breast)
salt, nutmeg
An egg
Oil evoqb

For the sauce:
A handful of walnuts
40 gr. butter
Grana Padano cheese

procedure

Prepare the dough by mixing the ingredients and let stand for about an hour. Meanwhile, cook the ground beef in a pan with oil e.v.o. ed aggiungere un pò di sale e la noce moscata. Schiacciare la ricotta, unire la carne raffreddata, l'uovo intero, il parmigiano e poco sale. Mescolare bene il tutto e mettere in frigo.

 






Stendere la sfoglia, tagliare tanti quadrati di circa 4cm di lato e farcirli con il ripieno preprato. Piegare i quadrati a triangolo e richiuderli a forma di cappelletto.








Put plenty of water to boil. Meanwhile, crush the walnuts and mix the kernels with the mixer.








Melt the butter in and founded a large pan and add chopped nuts. Cook al dente and drain hats into the pan. Allow to skip the hats for a moment and add a good handful of grated parmesan.










Sprinkle the plates with chopped nuts and serve immediately ...

Bon appetit!

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