Saturday, February 12, 2011

Pokemon Onesie Pajamas

Polenta with fish sauce


Here's a different way to eat polenta ...


Ingredienti per quattro persone

Per il sugo...
  Una seppia
Due -tre totanetti
Una decina di code di gamberi
Una decina di cozze
1 hg di vongole 
Due-tre granchi
Una cipolla
Uno spicchio d'aglio
250 gr. di polpa fine di pomodoro
Tre-quattro cucchiai di passata di pomodoro
Half a glass of extra virgin olive oil
Half a glass of white wine
A splash of white wine vinegar
Salt, pepper QB
For the polenta
1.5 liters of water
400gr. of maize flour
Salt
One tablespoon of extra virgin olive oil

procedure
Clean and wash the fish under running water and they drain. Finely chop the onion and garlic and fry in a large pan with oil and bases.



Add the cuttlefish and squids finely chopped, queues Ganbera, crabs, mussels and clams open previously made in a frying pan. Let it go for a few minutes and pour the white wine with a splash of vinegar, let it evaporate.


Add the tomato pulp and end of the past, add salt and pepper, two or three ladles of hot water and continue cooking until the sauce is a little restricted.


Mettere la pentola sul fornello con l'acqua per fare la polenta. Prima che l'acqua inizi a bollire, aggiungere la farina poca allla volta (mescolare con una frusta per evitare che si formino grumi) fino a che non si è ottenuta la giusta densità. Unire il sale grosso e l'olio. Far bollire  per circa 15-20 minuti.


Versare la polenta nei piatti, farla fermare per qualche minuto e condirla con il sugo di pesce...


Good ...... POLENTA!

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